Home Sfarsitul lumii 2012
Sfarsitul lumii 2012
Sfarsitul lumii 2012 PDF Imprimare Email
Sfarsitul lumii 2012
Scris de claudia   
Luni, 04 Octombrie 2010 07:31


Inca de la inceputurile omenirii sfarsitul lumii a fost un subiect controversat care a starnit curiozitate si a fascinat atat oamenii obisnuiti cat si oamenii de stiinta. La fel ca si geneza, sfarsitul este si el la fel de captivant si atractiv. Probabil ati auzit despre uimitorul an 2012 si profetia care mai exact spune ca pe data de 21 decembrie 2012 lumea se va sfarsi, 2012 urmand a fi un an apocaliptic,an care pentru unii urmeaza sa fie sfarsitul lumii 2012 iar pentru altii o simpla etapa de trecere dintr-un ciclu intr-altul.pentru cei mai putin increzatori in preziceri si profetii sfarsitul lumii 2012 este doar o superstitie sau o ipoteza irealizabila din punct de vedere stiintific.
In ultimii ani acest subiect nu a fost mult prea discutat, insa de doi ani incoace sfarsitul lumii 2012 este un subiect care prezinta interes din partea tuturor maselor de oameni. Popularitatea acestui subiect sfarsitul lumii 2012 a crescut in mod considerabil, fiind un subiect controversat care a lansat ipoteze spectaculoase. O serie de filme documentare, site-uri web si chiar si filme artistice au fost create avand ca tema de inspiratie si tema principala sfarsitul lumii 2012. Odata cu popularitatea acestei teme “ sfarsitul lumii 2012 “ au aparut si criticile in peisaj, specialistii sustinand ca in urmatorii doi ani pana la data de 21 decembrie 2012 scenariile si ipotezele referitoare la acest moment se vor inmulti, existand pana si in prezent o serie de argumente pro si contra.
Timpul trece si data de 21 decembrie 2012 se apropie in ritm alert. In curand, cu cat termenul limita se va apropia mai mult cu atat mai mult acest subiect va fi dezbatut de cat mai multa lume. Sfarsitul lumii 2012 va deveni in scurt timp principalul subiect de conversatie atat in casele oamenilor, la service sau la scoala, cat si in mass media, in emisiunile de televiziune, in cele de la radio sau in paginile scrise ale ziarelor si revistelor. Desi nu exista dovezi clare in privinta acestui subiect sfarsitul lumii 2012 nu trebuie ca aceasta stire sa fie ignorata total. Nu trebuie sa ne panicam, insa nici sa ignoram sfaturile specialistilor.
Ar trebui sa citim cu atentie si sa analizam ceea ce savantii si profetiile sustin, pentru ca in ultimul timp, dupa cum ati putut observa, a avut loc o serie de evenimente care pot fi marturie sau dovada premeditata a faptului ca in decembrie 2012 ceva urmeaza sa se intample, indiferent daca este vorba de sfarsitul lumii 2012 sau de un eveniment de importanta majora. Specialistii nu infirma, dar nici nu confirma previziunile multor civilizatii din trecut care aveau ca numitor comun data de 21 decembrie 2012 si sunt rezervati in face alte afirmatii care poate mai tarziu vor fi eronate reusind doar sa debusoleze populatia.
 


Sondaje

Iti place acest site?
 

Vizitatori Online

Avem 1 vizitator online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com